Kronhjorten - etape III

Tak for indsatsen!

I går blev der afholdt håndværker-færdiggilde for opførelsen af den sidste etape med rækkehuse på Kronhjorten. Endnu 12 lækre rækkehuse står nu klar til at blive overdraget til deres respektive ejere efter sommerferien.

Siden sidste sommer har vi i forvejen afleveret 21 rækkehuse på samme matrikel, så i alt 33 ”ens” rækkehuse er det blevet til. Ud ad til er de ens, men indvendigt har ejerne sat deres eget præg ifht. valg af køkken/bad, antal værelser, gulv, ovenlys mv.. Vi er stolte af de flotte boliger, som nu danner rammerne for den daglige base for deres ejere.

Arrangementet blev afholdt i Kronhjortens ”baghave” – på det tidligere Grønnevang Antik. Bygningerne her vil fremover komme til at være vores ”headquater”, når byggeriet på “Brikken” kommer i gang. (se mere om Brikken her: https://www.tv2nord.dk/rebild/ny-bydel-paa-vej-i-stoevring)

Endnu engang en stor tak til alle de gode og dygtige håndværkere, både underleverandører samt egne folk, for et godt samarbejde og levering af et flot resultat.