Sammen bygger vi til fremtiden

Lars Pedersen og Søn er et moderne nordjysk byggefirma. Hver dag hjælper vores team på 50 drivkraftige medarbejdere med udvikling, konstruktion, projektering og rådgivning. Og altid med afsæt i et tæt løbende samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. På denne måde skaber vi rammerne om et sundt og godt byggeri.

Hos os løser vi en lang række byggeopgaver – primært inden for boliger, erhverv, industri og landbrug. Vi insisterer på at være nemme at arbejde sammen med og levere gennemtænkte og fremtidssikrede løsninger. Lige fra første streg til sidste sten. Netop derfor kommer vores kunder igen – og anbefaler os videre.

Et stærkt team bag

Når man har ordentlige rammer på sit arbejde, fungere man også bedre på byggepladsen og derhjemme. Af denne grund sætter vi også sammenhold, arbejdsglæde, trivsel og udvikling højt – fx. i form af sociale arrangementer.  Dybest set handler det om god opførelse. Overfor hinanden. For kunder og samarbejdspartnerne.

Generationers go´opførsel

Bag os har vi en lang historie. I 1957 startede Lars Pedersen sin egen murerforretning i Suldrup. Siden overtog hans søn, Flemming Thomasberg Pedersen, roret og udviklede virksomheden til også at kunne varetage bolig- og landbrugsbyggeri. I 1999 fandt det tredje generationsskifte sted, da René Thomasbjerg overtog ledelsen. Lige siden virksomhedens start har mantraet været det samme, at man skal være en solid samarbejdspartner, der altid opfører sig ordentligt. I dag kalder vi det: Generationers go´opførsel.

Vi glæder os til at lære dig at kende

Indehaver

René Thomasbjerg
Mobil: 40 27 81 26
rene@lpsbyg.dk