Profil

I 1957 startede Lars Pedersen sin egen murerforretning i Suldrup, hvor han kørte rundt på egnen og udførte mindre byggerier.

Lars-svend-213x300
Lars Pedersen

Lars Pedersens søn, Flemming Thomasberg Pedersen, overtog virksomheden i 1974 og udviklede virksomheden til også at kunne varetage bolig- og landbrugsbyggeri.

I 1999 fandt det tredje generationsskifte i virksomheden sted, og siden har René Thomasbjerg drevet og videreudviklet forretningen til det, den er i dag – stadig med samme adresse som da hans farfar, Lars Pedersen, startede virksomheden.

Lars Pedersen & Søn har cirka 50 kompetente medarbejdere som tæller indehaver, Rene Thomasbjerg, tre byggeledere, en teknisk assistent, administration, eget værksted der servicere og vedligeholder materiel- og maskinpark, en chauffør og omkring 40 håndværkere til at udføre jord-, beton-, kloak- og murerarbejde. Vi er en virksomhed i bevægelse, der prioriterer medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og udvikling.

Lars Pedersen & Søn varetager primært opgaver indenfor industri, landbrugs- og erhvervsbyggeri samt opførelse af arkitekttegnede kvalitetsvillaer.

Indehaver

René Thomasbjerg
Mobil: 40 27 81 26
rene@lpsbyg.dk