DM i Skills 2019

To Danmarksmestre hos Lars Pedersen og Søn A/S. Vores to super dygtige struktørlærlinge Marc Fonnesbæk og Peter Bjerre Skammelsen vandt i weekenden 4.-6. april DM i Skills 2019 – det vil sige, at de er de bedste til deres fag i Danmark.

Vi er rigtig stolte af, at det blev to lærlinge fra Lars Pedersen og Søn A/S, som AMU Nordjylland udvalgte som team til at repræsentere Nordjylland til DM i Skills 2019.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for elever fra Erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper indenfor de forskellige fagområder om at blive landets bedste. Konkurrencen løber over 3 dage.

Struktør-lærlingenes opgave i år var, at de skulle skabe en miniaturemodel i beton af Storstrømsbroen. Det var tre intense dage i det store telt i Næstved, med masser af tilskuer der kiggede med, og lørdag var det så afgørelsens time. Her skulle deres anstrengelser bedømmes af dommerne.

I en prop fyldt hal blev afgørelsen efterfølgende offentliggjort – GULD……. Guld til Peter Bjerre Skammelsen og Marc Fonnesbæk, Lars Pedersen og Søn A/S.

STORT TILLYKKE – I viser vejen med jeres høje faglige dygtighed og ildhu.

  
Marc & Peter bliver kåret som vinder af DM i Skills 2019 for struktørlærlinge


René Thomasbjerg ønsker tillykke med guldet

  
Marc & Peter ovenpå og foran deres vinder opgave