Stærk projektleder med håndværket i orden

Er du vant til at stå i front for total- og hovedentrepriser? Har du et skarpt 360 graders blik for rammerne om et vellykket byggeri? Savner du en uformel og fleksibel arbejdsplads med højt til loftet og let til grin? Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter som vores nye projektleder.

Som projektleder hos Lars Pedersen & Søn A/S kommer du til at styre primært bolig- og erhvervsbyggeri af private og almene boliger i mål. For os er det et område i vækst. Bl.a. har vi netop indgået en større rammeaftale om opførelse af sundhedshus og et større antal boliger i Støvring. Størstedelen af vores opgaver er placeret i Himmerland.

Om jobbet

Du styrer selvstændigt hovedentrepriser i mål.
Du får ansvaret for egenproduktion, der omfatter jord, kloak og beton.
– Du indgår aftaler med underentreprenører på øvrige entrepriser, laver aftaler på indkøb af materialer og sikrer, at projekter bliver afsluttet med et smil.
– Du er selv med til at kalkulere og har ansvaret for styring af alle aktører i projektet inkl. kontakt til bygherre. Projekterne er med andre ord dine.
Glæd dig til en nyoprettet stilling i en solid og succesfuld familievirksomhed, hvor du får stor frihed til at løse dine opgaver.

Hvem er du?

Du har formentligt en håndværksmæssig baggrund, og måske er du bygningskonstruktør eller ingeniør. Vigtigst er, at du har nogle års erfaring som Projektleder af hovedentrepriser og forståelse for hele processen med mange faggrupper involveret. Du har stor kommerciel forståelse og har en god historik med at navigere større projekter sikkert i mål – både i henhold til tidsplan og budget.

Som person er du ambitiøs, ærlig og ved, at man kommer længst med god opførsel. Samtidig stræber du efter at udvikle dig og levere et kvalitetsresultat – altid i tæt samspil med kolleger og samarbejdspartnere. Du har naturligvis styr på dine ting og er dus med IT. Du bor i nærområdet og skal forvente at fordele din tid mellem kontoret i Suldrup og byggepladserne lokalt i Himmerland.

Lidt om os 

Lars Pedersen & Søn er et moderne nordjysk byggefirma med fokus på murer- og entreprenøropgaver inden for boliger, erhverv, industri og landbrug. Her arbejder 40 drivkraftige medarbejdere hver dag for at bygge løsninger til fremtiden – i en tæt dialog med vores kunder. Til godt udført arbejde hører også ordentlige rammer for vores team. Derfor går hverdagens løsninger hånd i hånd med sammenhold, arbejdsglæde, trivsel, udvikling og god opførsel.

Skal vi være kolleger?

Så send en ansøgning til info@lpsbyg. dk eller ring til René Thomasbjerg på tlf: 40 27 81 26, hvis du har spørgsmål. Der er ingen ansøgningsfrist, men vi behandler ansøgninger løbende. Vi ansætter, når den rette dukker op.

Løn og øvrige vilkår er på et konkurrencemæssigt niveau.

Vi glæder os til at lære dig at kende.